פירה בטטה בשמן זית ורוזמרין

מצרכים:600 גרם בטטות200 מ"ל שמן זית4 עלי רוזמרין קצוצים דק דקמלח ופלפלאופן ההכנה:אופים את הבטטות בקליפתן בתנור בחום של 190 מעלות עד רכות.חוצים את הבטטות ומוציאים את התוכן, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ורוזמריןשף חואן מסל – שף גורמה של גן האירועים White והבעלים של קייטרינג "קארמה"

מצרכים:
600 גרם בטטות
200 מ"ל שמן זית
4 עלי רוזמרין קצוצים דק דק
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
אופים את הבטטות בקליפתן בתנור בחום של 190 מעלות עד רכות.
חוצים את הבטטות ומוציאים את התוכן, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין

שף חואן מסל – שף גורמה של גן האירועים White והבעלים של קייטרינג "קארמה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר