צ'יפס קייג'ון

חומרים ל- 4 מנות:לצ'יפס:5 תפוחי אדמהשמן לטיגוןלתערובת הקייג'ון:1 כפית פלפל שחור1 כפית אורגנו1 כפית פפריקה חריפה1 כפית אבקת שום1 כפית טימין מיובש½ כפית פלפל צ'ילי אדום גרוסלמטבל:4 עגבניות קלופותמלח ופלפל שחור לפי הטעם ארופן ההכנה: קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע. מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת.מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות. טובלים את הצ'יפס במטבל ואוכלים.

חומרים ל- 4 מנות:
לצ'יפס:
5 תפוחי אדמה
שמן לטיגון
לתערובת הקייג'ון:
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת שום
1 כפית טימין מיובש
½ כפית פלפל צ'ילי אדום גרוס
למטבל:
4 עגבניות קלופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

ארופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע. מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.
מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת.
מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות. טובלים את הצ'יפס במטבל ואוכלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר