סטייק פרגית בדבש ועשבי תיבול

ל- 5 מנות/סועדיםחומרים1 ק"ג ירכי עוף מפורקים (שוארמה עוף-פרגיות)½ כוס שמן זית½ כוס רוטב צ'ילי מתוק1 כף פפריקה מתוקה1 כף פפריקה חריפה1 כף מלח1 כף דבש4-3 גבעולי טימין טרי4 שיני שום כתושאופן ההכנהמשחררים את עלי הטימין מן הגבעולים (ע"י משיכה כנגד כיוון הצמיחה), מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים את הפרגיות במרינדה ומשרים כחצי שעה. מורחים שמן על הגריל פחמים שחומם היטב, מניחים את נתחי הפרגיות על הגריל וממתינים עד שהנתחים מחליפים צבע.הופכים וממתינים דקותיים נוספות על הגריל, ומגישים עם סלט ירוק ברוטב ויניגרט. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 5 מנות/סועדים

חומרים
1 ק"ג ירכי עוף מפורקים (שוארמה עוף-פרגיות)
½ כוס שמן זית
½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כף מלח
1 כף דבש
4-3 גבעולי טימין טרי
4 שיני שום כתוש

אופן ההכנה
משחררים את עלי הטימין מן הגבעולים (ע"י משיכה כנגד כיוון הצמיחה), מערבבים יחד את כל מרכיבי המרינדה, מורחים את הפרגיות במרינדה ומשרים כחצי שעה.
מורחים שמן על הגריל פחמים שחומם היטב, מניחים את נתחי הפרגיות על הגריל וממתינים עד שהנתחים מחליפים צבע.
הופכים וממתינים דקותיים נוספות על הגריל, ומגישים עם סלט ירוק ברוטב ויניגרט.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר