גלידת דובשניות ותפוחים מקורמלים בדבש ובקינמון

מצרכים: 250 מ"ל שמנת מתוקהשפורפרת חלב מרוכז100 גרם דובשניות2 תפוחי עץ גדולים חתוכים לקוביות קטנות1/2 כוס דבש1 כפית קינמון1/2 פחית רכז תפוחיםאופן ההכנה: מקציפים את השמנת המתוקה עד לקצף יציב במהירות איטית ומוסיפים את שפורפרת החלב המרוכז.מוסיפים בעדינות את רכז התפוחים ומניחים את המסה בצד.בקערה נפרדת שוברים את הדובשניות לחתיכות גסות ומוסיפים את הקוביות לתפוחים.מוסיפים חצי כוס דבש וכפית קינמון ומערבבים את המסה בעדינות למסה אחידה.אופן ההגשה:לוקחים גביע זכוכית או כל כוס יפה שקופה אחרת.מניחים בתחתית הכוס כמות נדיבה של מסת הדובשניות ותפוחי העץ ומהדקים עם כפית. מעל שמים כמות נדיבה של מסת השמנת ומכניסים למקפיא ל-10 שעות.לפני ההגשה מפזרים כמות נדיבה של מסת תפוחי העץ והדובשניות, ומלמעלה זילוף של דבש.לקישוט המנה מומלץ לנעוץ מקל קינמון.דולצ'ה דה לצ'ה, רוטשילד 62, ראשון לציון

מצרכים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
שפורפרת חלב מרוכז
100 גרם דובשניות
2 תפוחי עץ גדולים חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס דבש
1 כפית קינמון
1/2 פחית רכז תפוחים

אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקצף יציב במהירות איטית ומוסיפים את שפורפרת החלב המרוכז.
מוסיפים בעדינות את רכז התפוחים ומניחים את המסה בצד.
בקערה נפרדת שוברים את הדובשניות לחתיכות גסות ומוסיפים את הקוביות לתפוחים.
מוסיפים חצי כוס דבש וכפית קינמון ומערבבים את המסה בעדינות למסה אחידה.

אופן ההגשה:
לוקחים גביע זכוכית או כל כוס יפה שקופה אחרת.
מניחים בתחתית הכוס כמות נדיבה של מסת הדובשניות ותפוחי העץ ומהדקים עם כפית.
מעל שמים כמות נדיבה של מסת השמנת ומכניסים למקפיא ל-10 שעות.
לפני ההגשה מפזרים כמות נדיבה של מסת תפוחי העץ והדובשניות, ומלמעלה זילוף של דבש.
לקישוט המנה מומלץ לנעוץ מקל קינמון.

דולצ'ה דה לצ'ה, רוטשילד 62, ראשון לציון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר