דג סלמון מזוגג בדבש וג'ינג'ר

זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול:30  דקותכמות: לארבעה סועדים מצרכים:1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט1/4 כוס רוטב סויה2 כפות דבש1 כף שטוחה ג'ינג'ר מגורד1 כף תבלין אבקת שום של מקורמיק1 בצל ירוק קצוץחצי ק"ג פילה סלמוןאופן ההכנה:מערבבים בקערה קטנה את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, דבש, ג'ינג'ר, אבקת שום והבצל ירוק.שומרים בצד 2 כפות מהרוטב.משרים את הסלמון במרינדה ל 30 דקות.לאחר 30 דקות מעבירים לגריל בחום בינוני- גבוה ל 6-7 דקות בכל צד, או עד שהסלמון רך.מזגגים עם המרינדה ששמרנו בצדמחיר מומלץ לתבלין אבקת שום של מקורמיק: 18 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראלצילום מיכאל כץ

זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול:30  דקות
כמות: לארבעה סועדים

מצרכים:
1/4 כוס מיץ תפוזים סחוט
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות דבש
1 כף שטוחה ג'ינג'ר מגורד
1 כף תבלין אבקת שום של מקורמיק
1 בצל ירוק קצוץ
חצי ק"ג פילה סלמון

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה קטנה את מיץ התפוזים, רוטב הסויה, דבש, ג'ינג'ר, אבקת שום והבצל ירוק.
שומרים בצד 2 כפות מהרוטב.
משרים את הסלמון במרינדה ל 30 דקות.
לאחר 30 דקות מעבירים לגריל בחום בינוני- גבוה ל 6-7 דקות בכל צד, או עד שהסלמון רך.
מזגגים עם המרינדה ששמרנו בצד

מחיר מומלץ לתבלין אבקת שום של מקורמיק: 18 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל

צילום מיכאל כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר