פילה סלמון ברוטב סילאן והדרים

חומרים ל-5 מנות:5 יח' פילה סלמון – 180 גרם ליחידהשמן זיתמלח גספלפל שחור גרוס150 מ"ל רוטב סילאן150 מ"ל מיץ תפוזים –מערבבים ביחד עם הסילאןפילטים של תפוז [משני תפוזים]אופן ההכנה:מורחים על תבנית אפיה שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.מניחים מעל את נתחי הסלמון.מורחים כל נתח ברוטב הסילאן והתפוז, ומשרים כשעה.מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים את הדג כ-8 עד 10 דקות.מניחים על צלחת הגשה נתח סלמון אחד, יוצקים מעט רוטב סילאן שנשארומגישים לצד פילטים של תפוזהמלצת השף:רצוי להגיש עם שעועית ירוקה ופרוסות תפ"א אפויות

חומרים ל-5 מנות:
5 יח' פילה סלמון – 180 גרם ליחידה
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
150 מ"ל רוטב סילאן
150 מ"ל מיץ תפוזים –מערבבים ביחד עם הסילאן
פילטים של תפוז [משני תפוזים]

אופן ההכנה:
מורחים על תבנית אפיה שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.
מניחים מעל את נתחי הסלמון.
מורחים כל נתח ברוטב הסילאן והתפוז, ומשרים כשעה.
מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים את הדג כ-8 עד 10 דקות.
מניחים על צלחת הגשה נתח סלמון אחד, יוצקים מעט רוטב סילאן שנשאר
ומגישים לצד פילטים של תפוז

המלצת השף:
רצוי להגיש עם שעועית ירוקה ופרוסות תפ"א אפויות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר