בשר ראש עגל בזעפרן ותערובת פטריות

ניתן להחליף את בשר הראש בכרעיים של עוף (6 יח') או בפרוסות כתף טלה (6 מנות)חומרים:1 ק"ג בשר לחי (בשר ראש) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ1 חבילה (170 גרם) פטריות יער שלמות1 חבילה (100 גרם) פטריות שי-טאקי חתוכות לשניים ללא הרגל 1 חבילה (150 גרם) פטריות שי-מג'י שלמות6 שיני שום קצוצות1/2 גר' זעפרןצרור פטרוזיליה קצוצהכפית תימין קצוץ1 עלי דפנה 1/2 1 כף כמון מלח, פלפל 2 ליטר מים1/4 כוס שמן קנולהאופן ההכנה: מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את קוביות הבשר בשמן להשחמה קלה.מוסיפים את המים, התימין ועלי הדפנה. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה למשך כשעתיים או עד שהבשר רך (ניתן להשתמש בסיר לחץ ולקצר את זמן הבישול לשעה).למבשלים בשר עוף: הבישול כ- 20 דקות בלבד.למבשלים כתף טלה: הבישול כשעה. אם צריך מוסיפים עוד מים.כשהבשר רך, מעבירים את הקוביות לסיר רחב ושטוח ומוסיפים את שאר החומרים.מוסיפים מנוזל בישול הבשר עד כדי כיסוי. מרתיחים ומבשלים עם מכסה למשך כ-15 דקות על אש קטנה.מסירים את המכסה וממשיכים לבשל בסיר פתוח עד שרוב הנוזלים מתאדים.לקראת סוף הבישול טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.מתכונים נוספים וכן טיפים לבישול עם מוצרי חוות תקוע תמצאו באתר החווהצילום בועז לביא

ניתן להחליף את בשר הראש בכרעיים של עוף (6 יח') או בפרוסות כתף טלה (6 מנות)

חומרים:
1 ק"ג בשר לחי (בשר ראש) חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
1 חבילה (170 גרם) פטריות יער שלמות
1 חבילה (100 גרם) פטריות שי-טאקי חתוכות לשניים ללא הרגל
1 חבילה (150 גרם) פטריות שי-מג'י שלמות
6 שיני שום קצוצות
1/2 גר' זעפרן
צרור פטרוזיליה קצוצה
כפית תימין קצוץ
1 עלי דפנה
1/2 1 כף כמון
מלח, פלפל
2 ליטר מים
1/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את קוביות הבשר בשמן להשחמה קלה.
מוסיפים את המים, התימין ועלי הדפנה.
מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה למשך כשעתיים או עד שהבשר רך (ניתן להשתמש בסיר לחץ ולקצר את זמן הבישול לשעה).
למבשלים בשר עוף: הבישול כ- 20 דקות בלבד.
למבשלים כתף טלה: הבישול כשעה. אם צריך מוסיפים עוד מים.
כשהבשר רך, מעבירים את הקוביות לסיר רחב ושטוח ומוסיפים את שאר החומרים.
מוסיפים מנוזל בישול הבשר עד כדי כיסוי.
מרתיחים ומבשלים עם מכסה למשך כ-15 דקות על אש קטנה.
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל בסיר פתוח עד שרוב הנוזלים מתאדים.
לקראת סוף הבישול טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

מתכונים נוספים וכן טיפים לבישול עם מוצרי חוות תקוע תמצאו באתר החווה


צילום בועז לביא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר