שיפודי חזה אווז ברוטב סילאן ודבש על סלט קינואה עם רימונים

חומרים:2 יח' חזה אווז2 כפות דבש2 כפות סילאןמלח גרוספלפל גרוס30 יח' שיפודים יפניםחומרים לסלט:1 כוס קינואה4 כפות שמן זית1 יח' פלפל אדום1 יח' פלפל ירוק1 יח' לימון2 יח' עגבניותכף פטרוזיליה קצוצהמלח, פלפל לבןמים לבישול1/2 כוס גרגרי רימוניםאופן ההכנה: מורחים על האווז את הדבש, סילאן, מלח גס והפלפל.משפדים את האווז במרחקים של 1/2 ס"מ.מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רתוחים, מלח, פלפל ומבשלים 5 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה).נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות.מערבבים את כל חומרי הסלט ביחד.צולים את האווז בתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.פורסים את האווז בין השיפודים.מגישים את האווז על סלט הקינואה.

חומרים:
2 יח' חזה אווז
2 כפות דבש
2 כפות סילאן
מלח גרוס
פלפל גרוס
30 יח' שיפודים יפנים

חומרים לסלט:
1 כוס קינואה
4 כפות שמן זית
1 יח' פלפל אדום
1 יח' פלפל ירוק
1 יח' לימון
2 יח' עגבניות
כף פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל לבן
מים לבישול
1/2 כוס גרגרי רימונים

אופן ההכנה:
מורחים על האווז את הדבש, סילאן, מלח גס והפלפל.
משפדים את האווז במרחקים של 1/2 ס"מ.
מאדים את הקינואה בשתי כפות שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רתוחים, מלח, פלפל ומבשלים 5 דקות בחום נמוך (סיר מכוסה).
נותנים לקינואה עוד 5 דקות בסיר ומקררים.
קוצצים את הפלפלים, העגבניות (ללא הגרעינים), הלימון לקוביות קטנות.
מערבבים את כל חומרי הסלט ביחד.
צולים את האווז בתנור בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
פורסים את האווז בין השיפודים.
מגישים את האווז על סלט הקינואה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר