עוגת תפוחים קלה

עוגת תפוחים בחושה קלה מאוד לעשייה, פרווה ומתאימה לסיום ארוחה מתוך הספר "געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי" מאת פנינה מילוא, בהוצאת מדיה 10 הוצאה לאורחלק מהכנסות הספר יתרמו לעמותת בית הגלגלים המעניקה מגוון שירותים לילדים ובוגרים עם נכויות פיזיותלרכישה: 09-9557999 מרכיבים:2 כוסות קמח ושקית אבקת אפייה 2 כוסות קמח תופח 5 תפוחים גרנד סמית מקולפים חתוכים לקוביות1 כוס סוכר ועוד שתי כפות סוכר1 כוס שמן1 כוס חלב קוקוס1 כפית קינמון2 חופני אגוזי מלך קצוצים4 ביציםאופן ההכנה:מפזרים את שתי כפות הסוכר והקינמון על קוביות התפוחים ומערבבים.בקערה מערבבים את הקמח ואבקת האפייה עם כוס סוכר. מוסיפים את התפוחים,שמן, חלב קוקוס ואגוזים. בוחשים היטב.מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד.מפזרים את הבלילה בשלוש תבניות חד פעמיות משומנות עד ל- 3/4 גובה התבנית.מכניסים את התבניות לתנור.אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה משחימה וקיסם המוכנס לעוגה יוצאממנה יבש.   צילום shutterstock

עוגת תפוחים בחושה קלה מאוד לעשייה, פרווה ומתאימה לסיום ארוחה

מתוך הספר "געהאקטע לעבער מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי"
מאת פנינה מילוא, בהוצאת מדיה 10 הוצאה לאור
חלק מהכנסות הספר יתרמו לעמותת בית הגלגלים המעניקה מגוון שירותים לילדים ובוגרים עם נכויות פיזיות
לרכישה: 09-9557999

מרכיבים:
2 כוסות קמח ושקית אבקת אפייה

2 כוסות קמח תופח
5 תפוחים גרנד סמית מקולפים חתוכים לקוביות
1 כוס סוכר ועוד שתי כפות סוכר
1 כוס שמן
1 כוס חלב קוקוס
1 כפית קינמון
2 חופני אגוזי מלך קצוצים
4 ביצים

אופן ההכנה:
מפזרים את שתי כפות הסוכר והקינמון על קוביות התפוחים ומערבבים.
בקערה מערבבים את הקמח ואבקת האפייה עם כוס סוכר.

מוסיפים את התפוחים,
שמן, חלב קוקוס ואגוזים. בוחשים היטב.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ובוחשים עד לקבלת מרקם אחיד.
מפזרים את הבלילה בשלוש תבניות חד פעמיות משומנות עד ל- 3/4 גובה התבנית.
מכניסים את התבניות לתנור.
אופים בחום של 180 מעלות עד שהעוגה משחימה וקיסם המוכנס לעוגה יוצא
ממנה יבש.

 

צילום shutterstock

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר