חזה מולארד בג'ינג'ר ודבש

חומרים ל – 2 מנות2 יחידות חזה מולרד טריכ – 200 גרם עלי תרד טריים ללא גיבעול.1 כף דבש .1 קוביית ג'ינג'ר דורות.1 כף סויה סינית.1 כפית גרגירי חרדל.מעט פילפל שחור גרוס טרי.1 כוס מיץ תפוזים.½ כוס יין אדום יבש.1 כף ליקר קיראסו.2 כפות שומשום קלוי קלות2 כפות חומץ בלסמי.2 חצאי אפרסק משומר פרוס דק.אופן ההכנהלהוריד שכבה מהשומן (צריך שישאר על חזה המולרד כ ½ ס"מ בערך).לחרוץ חריצים בעומק השומן בצורת שתי וערב בכל שטחי השומן.משרים כ – 4-5 שעות במיץ תפוזים וכל שאר החומרים מלבד השומשום ופרוסות האפרסק ועלי התרד.לחמם תנור ב – 200 מעלות, ובמחבת עבה מניחים על צד השומן ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה, לאחר מכן מכניסים לתנור וצולים כ – 6-7 דקות מכל צד.במחבת עמוקה כמו ווק ובחום גבוה מניחים את התרד עם חצי חב' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה תוך כדי מוסיפים 2 קוביות שום וכף אבקת מרק עוף ומקפיצים ל 2-3 דקות ומניחים על צלחת ומעל פורסים את חזה המולרד ומניחים על התרד, מפזרים את פרוסות האפרסק ומפזרים את השומשום מעל ומגישים.

חומרים ל – 2 מנות
2 יחידות חזה מולרד טרי
כ – 200 גרם עלי תרד טריים ללא גיבעול.
1 כף דבש .
1 קוביית ג'ינג'ר דורות.
1 כף סויה סינית.
1 כפית גרגירי חרדל.
מעט פילפל שחור גרוס טרי.
1 כוס מיץ תפוזים.
½ כוס יין אדום יבש.
1 כף ליקר קיראסו.
2 כפות שומשום קלוי קלות
2 כפות חומץ בלסמי.
2 חצאי אפרסק משומר פרוס דק.

אופן ההכנה
להוריד שכבה מהשומן (צריך שישאר על חזה המולרד כ ½ ס"מ בערך).
לחרוץ חריצים בעומק השומן בצורת שתי וערב בכל שטחי השומן.

משרים כ – 4-5 שעות במיץ תפוזים וכל שאר החומרים מלבד השומשום ופרוסות האפרסק ועלי התרד.

לחמם תנור ב – 200 מעלות, ובמחבת עבה מניחים על צד השומן ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה, לאחר מכן מכניסים לתנור וצולים כ – 6-7 דקות מכל צד.

במחבת עמוקה כמו ווק ובחום גבוה מניחים את התרד עם חצי חב' חמאה או מרגרינה בטעם חמאה תוך כדי מוסיפים 2 קוביות שום וכף אבקת מרק עוף ומקפיצים ל 2-3 דקות ומניחים על צלחת ומעל פורסים את חזה המולרד ומניחים על התרד, מפזרים את פרוסות האפרסק ומפזרים את השומשום מעל ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר