בונבוניירות עלי פילו במילוי תפוחי עץ, אגסים ואגוזים מזוגגים

חומרים:1 חבילה (1 ק"ג) עלי פילו4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות4 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות200 גרם אגוזי מלך קלויים ושבורים100 גרם צימוקים לבנים100 גרם חמוציות חתוכותכוס סוכרכפית קינמוןאופן ההכנה: הכנת מלית הפירות: מחממים במחבת 50 גרם מרגרינה או מחמאה.מוסיפים את הפירות החתוכים, החמוציות, צימוקים, אגוזים שבורים, סוכר וקינמון – עד שהכול מזהיב, ומקררים.הכנת בונבוניירות הפילו:מניחים 2 עלי פילו על משטח משומן. חותכים כל עלה פילו ל- 4-6 ריבועים.בכל ריבוע שמים קומץ של המילוי וסוגרים את הקצוות של הריבוע למעלה, ומהדקים (לצורה של תרמיל שום). מניחים את "הבונבוניירות" על נייר פרגמנט בתנור – כרבע שעה בחום של 150-160 מעלות. הגשה:ניתן לפזר מעל אבקת סוכר, ולהגיש עם גלידה או סירופ שאוהבים.

חומרים:
1 חבילה (1 ק"ג) עלי פילו
4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
4 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות
200 גרם אגוזי מלך קלויים ושבורים
100 גרם צימוקים לבנים
100 גרם חמוציות חתוכות
כוס סוכר
כפית קינמון

אופן ההכנה:
הכנת מלית הפירות:
מחממים במחבת 50 גרם מרגרינה או מחמאה.
מוסיפים את הפירות החתוכים, החמוציות, צימוקים, אגוזים שבורים, סוכר וקינמון – עד שהכול מזהיב, ומקררים.

הכנת בונבוניירות הפילו:
מניחים 2 עלי פילו על משטח משומן.
חותכים כל עלה פילו ל- 4-6 ריבועים.
בכל ריבוע שמים קומץ של המילוי וסוגרים את הקצוות של הריבוע למעלה, ומהדקים (לצורה של תרמיל שום).
מניחים את "הבונבוניירות" על נייר פרגמנט בתנור – כרבע שעה בחום של 150-160 מעלות.

הגשה:
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר, ולהגיש עם גלידה או סירופ שאוהבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר