עוגת דבש עם שזיפים ואגוזי מלך

רכיבים:350 גרם קמח2 כפיות אבקת אפיהכפית סודה לשתייה200 גרם ביצים250 גרם שמן200 גרם סוכר320 גרם דבשכף קינמוןכפית אבקת ג'ינג'ר1/2 כפית מוסקט280 גרם משקה תה (כל סוג תה ניתן להכניס)1/3 כפית ציפורן150 גרם שזיפים מיובשים100 גרם אגוזי מלךאופן ההכנה:לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, מוסקט וציפורן.להוסיף את הקמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה.מוסיפים את התה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק.מפזרים את השזיפים מעל, במהלך האפייה הם יבלעו פנימה.מעל יש לפזר גם את אגוזי המלך. לאפות בתנור ב- 150 מעלות למשך כ- 40 דקות. לפזר מעל מעט אבקת סוכר. להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת ביגההמחיר: 38 ₪ , משקל כ- 550 גרם צילום אלעד גוטמן

רכיבים:
350 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפיה
כפית סודה לשתייה
200 גרם ביצים
250 גרם שמן
200 גרם סוכר
320 גרם דבש
כף קינמון
כפית אבקת ג'ינג'ר
1/2 כפית מוסקט
280 גרם משקה תה (כל סוג תה ניתן להכניס)
1/3 כפית ציפורן
150 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:
לערבב היטב את הסוכר, דבש, ביצים, קינמון, מוסקט וציפורן.
להוסיף את הקמח, אבקת אפיה וסודה לשתייה.
מוסיפים את התה ויוצקים לתבנית אינגליש קייק.
מפזרים את השזיפים מעל, במהלך האפייה הם יבלעו פנימה.
מעל יש לפזר גם את אגוזי המלך.
לאפות בתנור ב- 150 מעלות למשך כ- 40 דקות.
לפזר מעל מעט אבקת סוכר.

להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת ביגה
המחיר: 38 ₪ , משקל כ- 550 גרם

צילום אלעד גוטמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר