החומרים
1 פרגית עוף איכותית מבית באר טוביה
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף רסק עגבניות
רבע כפית צ'ילי
5 שיני שום
1 אגס קלוף ללא הליבה
4 כפות דבש
5 כפות סויה
פירות לצלייה: תפוז ,קיווי, תפוח עץ, אגס , מנגו
אופן ההכנה
לשים את כל הרכיבים במעבד מזון ולטחון.
להניח את העופיונים ברוטב כ 15 דקות (ויותר).
במקביל לפרוס פירות לצלייה ולהניח על התבנית.
להניח את העופיון על הפירות, לצקת את כל חומרי הרוטב ולהכניס לתנור מחומם בחום של 180-200 מעלות למשך כ 30-35 דקות.
להגיש חם.