פלחי תפוח עץ מטוגנים בקינמון וקוקוס מוגשים עם דבש בפירות יבשים

החומרים8 תפו"ע מסוג גרנד2 ביצים1 כוס קמחחצי שקית אבקת אפיה100 גר' קוקוס טחוןרבע כוס סוכררבע כפית קינמוןרבע כוס מיםשמן לטיגוןלרוטבחצי כוס דבש 10 משמשים מיובשים2 כפות צימוקיםמעט לימון סחוט1 כף אגוזים קצוצים וקלוייםאופן ההכנהלקלוף את תפוחי העץ ולרוקן את הליבה.לערבב את הביצים, הקוקוס, הסוכר, הקינמון, המים, הקמח ואבקת האפיה עד קבלת בלילה אחידה.לחמם את שמן הטיגון, לטבול את תפוחי העץ ולטגן עד קבלת צבע זהוב.במקביל לערבב את הדבש עם המשמש, הצימוקים, מיץ הלימון והאגוזים. לצקת את מחצית הרוטב על הצלחת ולהניח מעל את תפוחי העץ המטוגנים ואת שארית הרוטב מעל. להגיש חם ומייד, ניתן להגיש מעוטר בגלידה.

החומרים
8 תפו"ע מסוג גרנד
2 ביצים
1 כוס קמח
חצי שקית אבקת אפיה
100 גר' קוקוס טחון
רבע כוס סוכר
רבע כפית קינמון
רבע כוס מים
שמן לטיגון

לרוטב
חצי כוס דבש
10 משמשים מיובשים
2 כפות צימוקים
מעט לימון סחוט
1 כף אגוזים קצוצים וקלויים

אופן ההכנה
לקלוף את תפוחי העץ ולרוקן את הליבה.

לערבב את הביצים, הקוקוס, הסוכר, הקינמון, המים, הקמח ואבקת האפיה עד קבלת בלילה אחידה.

לחמם את שמן הטיגון, לטבול את תפוחי העץ ולטגן עד קבלת צבע זהוב.

במקביל לערבב את הדבש עם המשמש, הצימוקים, מיץ הלימון והאגוזים. לצקת את מחצית הרוטב על הצלחת ולהניח מעל את תפוחי העץ המטוגנים ואת שארית הרוטב מעל. להגיש חם ומייד, ניתן להגיש מעוטר בגלידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר