חזה עוף ממולא תפוחי עץ תמרים וכבדי עוף

מצרכים ל 8 מנות8 יחידות חזה עוף טרילמילוי20 גרם מחמאה2 תפוחי עץ קלופים וללא הליבה וחתוכים לקוביות קטנות4 תמרים קצוצים דק6 כבדי עוף טריים נקיים צלויים וחתוכים לקוביות4 כפות יין לבן מלחפלפל טחון טריסוכרלטיגון60 גרם מחמאהקמחאופן ההכנה1. חוצים את חזה העוף לרוחב ומשטחים מעט בין שני ניירות פרגמנט2. הכנת המילוי- ממיסים את המחמאה מוסיפים את התפוחים התמרים והכבד מתבלים ומוסיפים את היין. מבשלים כ – 5 דקות עד להסמכה ומקררים.3. שמים בצידו האחר של חזה העוף פס מהמילוי ומגלגלים לגלילה. ממליחים ומפלפלים עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך שעה.4. מסירים את הניילון הנצמד. מקמחים את חזי העוף ממיסים את המחמאה ומטגנים על אש נמוכה מאוד כ–10 דקות.

מצרכים ל 8 מנות
8 יחידות חזה עוף טרי

למילוי
20 גרם מחמאה
2 תפוחי עץ קלופים וללא הליבה וחתוכים לקוביות קטנות
4 תמרים קצוצים דק
6 כבדי עוף טריים נקיים צלויים וחתוכים לקוביות
4 כפות יין לבן
מלח
פלפל טחון טרי
סוכר

לטיגון
60 גרם מחמאה
קמח

אופן ההכנה
1. חוצים את חזה העוף לרוחב ומשטחים מעט בין שני ניירות פרגמנט

2. הכנת המילוי- ממיסים את המחמאה מוסיפים את התפוחים התמרים והכבד מתבלים ומוסיפים את היין. מבשלים כ – 5 דקות עד להסמכה ומקררים.

3. שמים בצידו האחר של חזה העוף פס מהמילוי ומגלגלים לגלילה. ממליחים ומפלפלים עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך שעה.

4. מסירים את הניילון הנצמד. מקמחים את חזי העוף ממיסים את המחמאה ומטגנים על אש נמוכה מאוד כ–10 דקות.










כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר