דובשניות של מסעדת לילית

מרכיבים ל כ- 60 יחידות1 כוס דבש (כוס מידה ביתית)1 וחצי כוסות סוכם חום1 כוס שמן (כוס מידה ביתית)3 ביצים6 כוסות קמח (כוס מידה ביתית)1 שקית אבקת אפיה1 כפית סודה לשתיה1 כפית קינמון1 כפית ציפורןחצי כפית אבקת ג'ינג'ראופן ההכנה1. מחממים את הדבש בסיר על להבה נמוכה עד מצב נוזלי.2.מוסיפים לדבש המחומם, תוך כדי ערבוב: שמן, ביצים, סודה לשתיה ותבלינים.3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומוסיפים בהדרגה לתערובת הדבש.3.מקפלים לאט פנימה את הקמח ואבקת האפייה בעזרת כף עץ עד מרקם אחיד וחלק.4.מצננים במקרר את התערובת למשך חצי שעה.5.יוצרים כדורים אחידים בגודלם ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה. 6.מורחים את הכדורים בחלבון טרוף.7.אופים למשך 15 דקות בחום בינוני עד לתפיחה קלה של הדובשניות וקבלת ברק.8. מצננים את הדובשניות.*מומלץ להגיש עם קרם פרש וקוביות של תפוחי עץ טריים.

מרכיבים ל כ- 60 יחידות
1 כוס דבש (כוס מידה ביתית)
1 וחצי כוסות סוכם חום
1 כוס שמן (כוס מידה ביתית)
3 ביצים
6 כוסות קמח (כוס מידה ביתית)
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן
חצי כפית אבקת ג'ינג'ר

אופן ההכנה
1. מחממים את הדבש בסיר על להבה נמוכה עד מצב נוזלי.

2.מוסיפים לדבש המחומם, תוך כדי ערבוב: שמן, ביצים, סודה לשתיה ותבלינים.

3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומוסיפים בהדרגה לתערובת הדבש.

3.מקפלים לאט פנימה את הקמח ואבקת האפייה בעזרת כף עץ עד מרקם אחיד וחלק.

4.מצננים במקרר את התערובת למשך חצי שעה.

5.יוצרים כדורים אחידים בגודלם ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.

6.מורחים את הכדורים בחלבון טרוף.

7.אופים למשך 15 דקות בחום בינוני עד לתפיחה קלה של הדובשניות וקבלת ברק.

8. מצננים את הדובשניות.

*מומלץ להגיש עם קרם פרש וקוביות של תפוחי עץ טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר