דואט פילה דג דניס ופילה דג אמנון ברוטב לימון ועגבניות מיובשות

חומרים ל- 5 סועדיםחצי ק"ג פילה דג סלמון5 יחידות פילה דג אמנון5 כפות שמן זיתקורט פלפל לבןכפית מלחכפית שום טחון5 כפות מיץ לימוןחומרים לרוטברבע כוס מיץ לימוןרבע כוס יין לבןקורט פלפל לבןכפית מלחקורט זנגבילפילה לימון (משני לימונים)חצי כוס (רצועות) עגבניות מיובשות1.5 כוס מיםכף קורנפלוראופן הכנה1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל למשך 30 דקות.2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים למשך 10 דקות בחום נמוך.3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ואופים למשך 10 דקות.5. להגשה: מניחים את דג הסלמון ודג האמנון במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.

חומרים ל- 5 סועדים
חצי ק"ג פילה דג סלמון
5 יחידות פילה דג אמנון
5 כפות שמן זית
קורט פלפל לבן
כפית מלח
כפית שום טחון
5 כפות מיץ לימון

חומרים לרוטב
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס יין לבן
קורט פלפל לבן
כפית מלח
קורט זנגביל
פילה לימון (משני לימונים)
חצי כוס (רצועות) עגבניות מיובשות
1.5 כוס מים
כף קורנפלור

אופן הכנה
1. משרים את הדגים בשמן זית, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל למשך 30 דקות.

2. מערבבים את כל חומרי הרוטב למעט חצי כוס מים והקורנפלור ומבשלים למשך 10 דקות בחום נמוך.

3. מערבבים את חצי הכוס מים עם הקורנפלור ויוצקים לנוזל הרותח, לאחר רתיחה נוספת מכבים את הגז.

4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מכניסים את הדגים (לאחר שסידרנו בתבנית) ואופים למשך 10 דקות.

5. להגשה: מניחים את דג הסלמון ודג האמנון במרכז הצלחת ומסביב יוצקים את הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר