חומרים:
2 ביצים
½ כוס סוכר
½ כוס שמן רגיל
½ כוס דבש
½ כפית סודה לשתיה
½ 1 כוס קמח
¼ כפית קינמון
¼ כפית ציפורן
¼ כפית נס קפה
זיגוג:
¼ כוס יין "ענבר" יקב הר אודם
½ כף דבש
½ כף סוכר חום
ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר עד שנוצר קצף לבן וסמיך.
מויספים את כל שאר החומרים על פי הסדר.
אופים בתבנית מס' 24 בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות, בודקים עם קיסם שמוכן. מוציאים מהתנור.
מרתיחים את הזיגוג ומקררים.
יוצקים על העוגה כשיוצאת מהתנור.