עוגת דבש ב"ענבר" – יין בסגנון פורט

חומרים:2 ביצים½ כוס סוכר½ כוס שמן רגיל½ כוס דבש½ כפית סודה לשתיה½ 1 כוס קמח¼ כפית קינמון¼ כפית ציפורן¼ כפית נס קפהזיגוג: ¼ כוס יין "ענבר" יקב הר אודם½ כף דבש½ כף סוכר חוםההכנה: מקציפים ביצים וסוכר עד שנוצר קצף לבן וסמיך. מויספים את כל שאר החומרים על פי הסדר.אופים בתבנית מס' 24 בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות, בודקים עם קיסם שמוכן. מוציאים מהתנור.מרתיחים את הזיגוג ומקררים. יוצקים על העוגה כשיוצאת מהתנור.

חומרים:
2 ביצים
½ כוס סוכר
½ כוס שמן רגיל
½ כוס דבש
½ כפית סודה לשתיה
½ 1 כוס קמח
¼ כפית קינמון
¼ כפית ציפורן
¼ כפית נס קפה

זיגוג:
¼ כוס יין "ענבר" יקב הר אודם
½ כף דבש
½ כף סוכר חום

ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר עד שנוצר קצף לבן וסמיך.
מויספים את כל שאר החומרים על פי הסדר.
אופים בתבנית מס' 24 בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות, בודקים עם קיסם שמוכן. מוציאים מהתנור.
מרתיחים את הזיגוג ומקררים.
יוצקים על העוגה כשיוצאת מהתנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר