פנקוטה בשילוב דבש

מתכון לתבנית משפחתית (אלומיניום בגודל בינוני) או 6 מנות אישיות.חומרים:1 ליטר (4 יח') שמנת מתוקה 32% של טרה14 גרם ג'לטין (1 שקית)חצי כוס סוכר2 פקקים תמצית וונילרבע כוס חלב 3% של טרה7 כפות דבשאו סילןאופן הכנה:· ממיסים את הג'לטין בחלב.· שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב, ומרתיחים.· מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.· מוזגים את הדבש לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות), ומפזרים על כל שטח פני הכלי.· מוזגים את הפנקוטה על הדבש.· מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות, או עד שהפנקוטה מקרישה.· הופכים את הפנקוטה על צלחת ומגישים.המלצת השף:ניתן לערבב את הדבש בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.להגיש את המנה לצד פרי טרי.

מתכון לתבנית משפחתית (אלומיניום בגודל בינוני) או 6 מנות אישיות.

חומרים:
1 ליטר (4 יח') שמנת מתוקה 32% של טרה
14 גרם ג'לטין (1 שקית)
חצי כוס סוכר
2 פקקים תמצית ווניל
רבע כוס חלב 3% של טרה
7 כפות דבשאו סילן

אופן הכנה:
· ממיסים את הג'לטין בחלב.
· שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב, ומרתיחים.
· מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.
· מוזגים את הדבש לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות), ומפזרים על כל שטח פני הכלי.
· מוזגים את הפנקוטה על הדבש.
· מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות, או עד שהפנקוטה מקרישה.
· הופכים את הפנקוטה על צלחת ומגישים.

המלצת השף:
ניתן לערבב את הדבש בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.
להגיש את המנה לצד פרי טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר