החומרים
חבילה של מנות פילה סלמון "דגי תנובה"
חצי כוס דבש
רבע כוס רוטב סויה
פרוסות שקדים לבנים מושרות במים
ההכנה
שוטפים את הדגים ומייבשים בנייר סופג.
משרים במרינדת דבש וסויה למשך שעה.
מוציאים את הנתחים מהמרינדה, מניחים כל נתח על רדיד אלומיניום נפרד, מוסיפים כף מהמרינדה ועוטפים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15 דקות.
מסירים את עטיפות האלומיניום ומפזרים על גבי הנתחים את המרינדה שנותרה.
מניחים על כל נתח כפית של פרוסות שקדים (לאחר שהוצאו מהמים) ואופים במשך 10 דקות נוספות.
הצעת הגשה
מומלץ להגיש עם פירה תפו"א ובטטה או על מצע עלים ירוקים.