פילה דניס על מצע של סלט טאבולה רימונים

חומרים ל-10 סועדים10 יחידות פילה דניס טרי קורט פלפל שחור גרוס קורט מלח ים מעט שמן זית לטיגון אופן הכנה1. ממליחים ומפלפלים את הדג (חשוב לעשות זאת בזמן הקרוב ביותר לזמן הטיגון וההגשה).2. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הדג כאשר מתחילים לטגן בצד של בטן הדג.3. מטגנים כ- 2 דקות מכל צד ומניחים בצד.חומרים לסלט טאבולה רימוניםצרור פטרוזיליה שטוף ונקי צרור נענע שטוף ונקי צרור בצל ירוק שטוף ונקי צרור ריחן שטוף ונקי 2 רימונים מפוררים יחד עם המיץ שלהם 2 לימונים סחוטים חצי כוס שמן זית מעט מלח ופלפל לבן 2 עגבניות טריות שטופות אופן הכנה1. קוצצים את עשבי התיבול ומניחים בכלי נפרד.2. בסכין חדה חותכים את העגבנייה לרבעים שווים ומוציאים את הגרעינים והפנים של העגבנייה משאירים את בשר העגבנייה.3. קוצצים את הקליפה הבשרנית של העגבנייה ומוסיפים לעשבי תיבול.4. מוסיפים את הרימונים ביחד עם המיץ שלהם.5. לפני ההגשה מתבלים עם שמן זית לימונים סחוטים מלח ופלפל לבן.6. להגשה: מניחים במרכז הצלחת מן הסלט ומעל את הדג ומגישים.

חומרים ל-10 סועדים
10 יחידות פילה דניס טרי
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח ים
מעט שמן זית לטיגון

אופן הכנה
1. ממליחים ומפלפלים את הדג (חשוב לעשות זאת בזמן הקרוב ביותר לזמן הטיגון וההגשה).

2. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הדג כאשר מתחילים לטגן בצד של בטן הדג.

3. מטגנים כ- 2 דקות מכל צד ומניחים בצד.

חומרים לסלט טאבולה רימונים
צרור פטרוזיליה שטוף ונקי
צרור נענע שטוף ונקי
צרור בצל ירוק שטוף ונקי
צרור ריחן שטוף ונקי
2 רימונים מפוררים יחד עם המיץ שלהם
2 לימונים סחוטים
חצי כוס שמן זית
מעט מלח ופלפל לבן
2 עגבניות טריות שטופות

אופן הכנה
1. קוצצים את עשבי התיבול ומניחים בכלי נפרד.

2. בסכין חדה חותכים את העגבנייה לרבעים שווים ומוציאים את הגרעינים והפנים של העגבנייה משאירים את בשר העגבנייה.

3. קוצצים את הקליפה הבשרנית של העגבנייה ומוסיפים לעשבי תיבול.

4. מוסיפים את הרימונים ביחד עם המיץ שלהם.

5. לפני ההגשה מתבלים עם שמן זית לימונים סחוטים מלח ופלפל לבן.

6. להגשה: מניחים במרכז הצלחת מן הסלט ומעל את הדג ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר