ליקר רימונים

חומרים:1.5 ק"ג סוכר לבן2 ק"ג גרגרי רימונים1 כוס וודקה משובחתצנצנות זכוכיתהכנה:בצנצנות מסדרים בשכבותףשכבה בגובה 2 ס"מ של סוכר, ועליה שכבה של 2 ק"ג גרגרי רימון,כאשר השכבה האחרונה תהיה של סוכר.את הצנצנות המוכנות סוגרים הרמטית, ומניחים בארון סגור הרחק מהישג ידם של ילדים ושאר בני הבית, במקום קריר וחשוך עד כמה שניתן. מניחים לצנצנות למשך כשלושה חודשים.לאחר שלושת החודשים מוציאים את הצינצנות ומסננים את הנוזלים דרך בד גאזה (אפשר גם חיתול כותנה נקי).לנוזלים מוסיפים וודקה – כוס וודקה לכל כוס מיץ רימונים, אבל הכמות תלויה בכם – אפשר להוסיף פחות. את הנוזלים שהתקבלו בוחשים היטב ויוצקים לבקבוקים. סוגרים היטב עם פקק אטום.כעבור חודש הליקר מוכן לשתייה, וגם כתוספת לרטבים ומאכלים שונים.

חומרים:
1.5 ק"ג סוכר לבן
2 ק"ג גרגרי רימונים
1 כוס וודקה משובחת

צנצנות זכוכית

הכנה:
בצנצנות מסדרים בשכבותף
שכבה בגובה 2 ס"מ של סוכר, ועליה שכבה של 2 ק"ג גרגרי רימון,
כאשר השכבה האחרונה תהיה של סוכר.
את הצנצנות המוכנות סוגרים הרמטית, ומניחים בארון סגור הרחק מהישג ידם של ילדים ושאר בני הבית, במקום קריר וחשוך עד כמה שניתן. מניחים לצנצנות למשך כשלושה חודשים.
לאחר שלושת החודשים מוציאים את הצינצנות ומסננים את הנוזלים דרך בד גאזה (אפשר גם חיתול כותנה נקי).
לנוזלים מוסיפים וודקה – כוס וודקה לכל כוס מיץ רימונים, אבל הכמות תלויה בכם – אפשר להוסיף פחות.
את הנוזלים שהתקבלו בוחשים היטב ויוצקים לבקבוקים. סוגרים היטב עם פקק אטום.
כעבור חודש הליקר מוכן לשתייה, וגם כתוספת לרטבים ומאכלים שונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר