שילוב מרענן לקוסקוס מסורתי מתוק בליווי פירות יבשים גינגר סוכר קרמל ,מקלות קינמון וריבת בצלצלי אשלוט .
מצרכים
200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמש, שזיף ללא חרצן, צימוקים, אגוזי מלך פיסטוק וכו
2 כפות דבש
חצי כפית גינגר קצוץ
1 יח מקל קינמון
3 כפות ריבת בצלי אשלוט
3 כפות ברנדי
אופן ההכנה
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כ- חצי שעה ומסננים.
מחממים מחבת על להבה עדינה וממיסים בה את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הפירות מבשלים כ 2 דקות ומוסיפים את הפירות מבשלים עוד 3-4 דקות
מגישים על מצע קוסקוס ביתי חם מקשטים במקל קינמון וענף טימין.