טאג'ין מתוק בדבש

שילוב מרענן לקוסקוס מסורתי מתוק בליווי פירות יבשים גינגר סוכר קרמל ,מקלות קינמון וריבת בצלצלי אשלוט .מצרכים200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמש, שזיף ללא חרצן, צימוקים, אגוזי מלך פיסטוק וכו2 כפות דבשחצי כפית גינגר קצוץ1 יח מקל קינמון3 כפות ריבת בצלי אשלוט 3 כפות ברנדי אופן ההכנהמשרים את הפירות היבשים במים פושרים כ- חצי שעה ומסננים.מחממים מחבת על להבה עדינה וממיסים בה את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הפירות מבשלים כ 2 דקות ומוסיפים את הפירות מבשלים עוד 3-4 דקות מגישים על מצע קוסקוס ביתי חם מקשטים במקל קינמון וענף טימין.

שילוב מרענן לקוסקוס מסורתי מתוק בליווי פירות יבשים גינגר סוכר קרמל ,מקלות קינמון וריבת בצלצלי אשלוט .

מצרכים
200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמש, שזיף ללא חרצן, צימוקים, אגוזי מלך פיסטוק וכו
2 כפות דבש
חצי כפית גינגר קצוץ
1 יח מקל קינמון
3 כפות ריבת בצלי אשלוט
3 כפות ברנדי


אופן ההכנה
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כ- חצי שעה ומסננים.

מחממים מחבת על להבה עדינה וממיסים בה את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הפירות מבשלים כ 2 דקות ומוסיפים את הפירות מבשלים עוד 3-4 דקות

מגישים על מצע קוסקוס ביתי חם מקשטים במקל קינמון וענף טימין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר