מצרכים
1 אשכולית אדומה
1 אבוקדו
1 ראש עולש
שליש כוס גרעיני רימונים
עלי פטרוזיליה טריים לקישוט
ויניגרט רימונים
אופן הכנה
חיתכו את האשכולית לחצי בעזרת סכין אשכוליות. הפרידו את הפלחים מהקרומיות. הניחו את הפלחים בקערה.
קלפו את האבוקדו ופירסו אותו. חיתכו כל פרוסה לחצי והוסיפו את הפרוסות לקערת פלחי האשכולית. צקו פנימה 2 כפות ויניגרט רימונים לפי טעמכם וערבבו.
חיתכו את העולש וסדרו אותו בצלחות נפרדות. בעזרת כף, הניחו מעליו את חתיכות האשכולית והאבוקדו. לאחר מכן ביזקו את גרעיני הרימונים וקשטו בעלי פטרוזיליה.
סלט זה מצוין כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית של דגים.