טבולה רימונים

מצרכיםחצי כוס גרגירי בורגול מובחריםשליש כוס מיץ לימון סחוט טרישליש כוס אגוזי מלך כתושיםחצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצהרבע כוס עלי נענע קצוצים וטרייםמלח ופלפל שחור שנטחן במקוםרבע כוס גרעיני רימוניםאופן הכנהבררו את גרגירי הבורגול ושיטפו אותם. סחטו אותם בידיים עד שיתייבשו ושימו אותם בקערה קטנה. הוסיפו את מיץ הלימון והניחו לתערובת למשך 45 דקות. (מיץ הלימון ינפח את הגרגירים וגם יוסיף טעם נפלא, אבל ניתן להשתמש גם במים רותחים).בקערה נפרדת, ערבבו את אגוזי המלך הקצוצים, את הפטרוזיליה ואת עלי הנענע. הוסיפו את המלח והפלפל.לאחר שגרגירי הבורגול ספגו את כל מיץ הלימון ואינם יבשים עוד, הוסיפו אותם לאגוזי המלך ולעלי הנענע. בחשו היטב והוסיפו את גרעיני הרימונים. כסו את הקערה ושימו אותה במקרר עד להגשה.

מצרכים
חצי כוס גרגירי בורגול מובחרים
שליש כוס מיץ לימון סחוט טרי
שליש כוס אגוזי מלך כתושים
חצי כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
רבע כוס עלי נענע קצוצים וטריים
מלח ופלפל שחור שנטחן במקום
רבע כוס גרעיני רימונים

אופן הכנה
בררו את גרגירי הבורגול ושיטפו אותם.

סחטו אותם בידיים עד שיתייבשו ושימו אותם בקערה קטנה.

הוסיפו את מיץ הלימון והניחו לתערובת למשך 45 דקות. (מיץ הלימון ינפח את הגרגירים וגם יוסיף טעם נפלא, אבל ניתן להשתמש גם במים רותחים).

בקערה נפרדת, ערבבו את אגוזי המלך הקצוצים, את הפטרוזיליה ואת עלי הנענע. הוסיפו את המלח והפלפל.

לאחר שגרגירי הבורגול ספגו את כל מיץ הלימון ואינם יבשים עוד, הוסיפו אותם לאגוזי המלך ולעלי הנענע.

בחשו היטב והוסיפו את גרעיני הרימונים.

כסו את הקערה ושימו אותה במקרר עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר