כבדי עוף צלויים על מצע קרוסטיני עם קוביות מנגו ודבש תמרים

חומרים:400 גרם כבד עוף1 ג'בטה חתוכה לפרוסות דקות וצלויה בתנור4 שיני שום פרוסות דק2 מנגו טרי חתוך לקוביות קטנותחבילה של עלי רוקט1 גזר חתוך לקוביות קטנותשמן זית לצליית הכבדים על המחבת1/4 צנצנת קטנה של דבש תמרים ("סילאן")מלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוס עדיןאופן ההכנה:שמים את שמן הזית במחבת, וצולים את כבדי העוף ופרוסות השום עד שהכבד מקבל גוון אפרפר. ממליחים ומפלפלים.בקערה מניחים את יתר המוצרים ומערבבים.מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים שוב ומניחים על הקרוסטיני.הצעת הגשה:בצלחת מלבנית מניחים בטור מספר קרוסטינים.מעל מניחים את הכבדים והפרי, מעטרים בעלעלי רוקט, ומזליפים דבש תמרים מעל.

חומרים:
400 גרם כבד עוף
1 ג'בטה חתוכה לפרוסות דקות וצלויה בתנור
4 שיני שום פרוסות דק
2 מנגו טרי חתוך לקוביות קטנות
חבילה של עלי רוקט
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
שמן זית לצליית הכבדים על המחבת
1/4 צנצנת קטנה של דבש תמרים ("סילאן")
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס עדין

אופן ההכנה:
שמים את שמן הזית במחבת, וצולים את כבדי העוף ופרוסות השום עד שהכבד מקבל גוון אפרפר.
ממליחים ומפלפלים.
בקערה מניחים את יתר המוצרים ומערבבים.
מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים שוב ומניחים על הקרוסטיני.

הצעת הגשה:
בצלחת מלבנית מניחים בטור מספר קרוסטינים.
מעל מניחים את הכבדים והפרי, מעטרים בעלעלי רוקט, ומזליפים דבש תמרים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר