חומרים:
400 גרם כבד עוף
1 ג'בטה חתוכה לפרוסות דקות וצלויה בתנור
4 שיני שום פרוסות דק
2 מנגו טרי חתוך לקוביות קטנות
חבילה של עלי רוקט
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
שמן זית לצליית הכבדים על המחבת
1/4 צנצנת קטנה של דבש תמרים ("סילאן")
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס עדין
אופן ההכנה:
שמים את שמן הזית במחבת, וצולים את כבדי העוף ופרוסות השום עד שהכבד מקבל גוון אפרפר.
ממליחים ומפלפלים.
בקערה מניחים את יתר המוצרים ומערבבים.
מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים שוב ומניחים על הקרוסטיני.
הצעת הגשה:
בצלחת מלבנית מניחים בטור מספר קרוסטינים.
מעל מניחים את הכבדים והפרי, מעטרים בעלעלי רוקט, ומזליפים דבש תמרים מעל.