מוס גבינה דבש ורימונים

שימו לב: את המקפא יש להכין יום קודםחומרים לתחתית:70 גר' סוכר70 גר' חמאה רכה100 גר' קמחמעט קינמוןאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים עד קבלת פירורים.אופים בתנור מחומם מראש בטמפ' 180 מעלות, למשך 20 דקות, עד שהבצק זהוב.חומרים למקפא רימונים:130 מ"ל מיץ רימונים20 מ"ל גרנדין5 גר' ג'לטין מושרה ב- 20 מ"ל מים קרים130 גר' שמנת מתוקה מוקצפתאופן ההכנה:מערבבים את המיץ והגרנדין, ממיסים את הג'לטין המושרה במיקרוגל כ- 20 שניות ומוסיפים למיץ ולגרנדין.מחכים 5 דקות עד שהג'לטין מתחיל לעבוד, ואז מוסיפים את השמנת ומערבבים.יוצקים לתבנית בקוטר 12 ס"מ ומקפיאים.חומרים למוס גבינה ודבש:300 גר' גבינה 90 גר' שמנת חמוצה100 גר' דבש400 גר' שמנת מתוקה מוקצפת18 גר' ג'לטין מושרה במים קריםאופן ההכנה:מערבבים גבינה, שמנת חמוצה ודבש.מוסיפים את הג'לטין לאחר שהומס במיקרוגל כ- 20 שניות, ומערבבים היטב.לבסוף מוסיפים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.הרכבת המוס:בתוך רינג קוטר 24 ס"מ מניחים את הפירורים האפויים.יוצקים מחצית מכמות מוס הגבינה, ומניחים במרכז את מקפא הרימונים.מכסים בחצי השני של מוס הגבינה ומקררים.

שימו לב: את המקפא יש להכין יום קודם

חומרים לתחתית:
70 גר' סוכר
70 גר' חמאה רכה
100 גר' קמח
מעט קינמון

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד קבלת פירורים.

אופים בתנור מחומם מראש בטמפ' 180 מעלות, למשך 20 דקות, עד שהבצק זהוב.

חומרים למקפא רימונים:
130 מ"ל מיץ רימונים
20 מ"ל גרנדין
5 גר' ג'לטין מושרה ב- 20 מ"ל מים קרים
130 גר' שמנת מתוקה מוקצפת

אופן ההכנה:
מערבבים את המיץ והגרנדין,
ממיסים את הג'לטין המושרה במיקרוגל כ- 20 שניות ומוסיפים למיץ ולגרנדין.
מחכים 5 דקות עד שהג'לטין מתחיל לעבוד, ואז מוסיפים את השמנת ומערבבים.
יוצקים לתבנית בקוטר 12 ס"מ ומקפיאים.

חומרים למוס גבינה ודבש:
300 גר' גבינה 9%
700 גר' שמנת חמוצה
100 גר' דבש
400 גר' שמנת מתוקה מוקצפת
18 גר' ג'לטין מושרה במים קרים

אופן ההכנה:
מערבבים גבינה, שמנת חמוצה ודבש.

מוסיפים את הג'לטין לאחר שהומס במיקרוגל כ- 20 שניות, ומערבבים היטב.
לבסוף מוסיפים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול.

הרכבת המוס:
בתוך רינג קוטר 24 ס"מ מניחים את הפירורים האפויים.
יוצקים מחצית מכמות מוס הגבינה, ומניחים במרכז את מקפא הרימונים.
מכסים בחצי השני של מוס הגבינה ומקררים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר