פילה לוקוס על פטוש רימונים

 מנה זוגית חומרים:100 גר' נענע200 גר' פטרוזיליה250 גר' כוסברה250 גר' בצל ירוק100 גר' אורוגלהחופן קשיוחופן צנוברים70 גר' גרגירי רימונים1 פיתה אופן ההכנה:לקצוץ הכל ולתבל:מיץ משני לימונים גדוליםמלח, פלפל לבן לפי הטעם2 כפות שמן זיתבמקביל לטגן את הפיתה במעט שמן זית עד להזהבה, וחותכים לקוביות דקות אך גסות.לסדר הכל בצלחת עמוקה, ולבזוק כפית וחצי רכז רימונים.אופן הכנת הדג:לצרוב 200 גר' פילה לוקוס על מחבת עם 2 כפות חמאה בצד של עור הדג, עד השחמה – קריספי.להוסיף מלח, פלפל ומעט שמן זית, ולהפוך על צידו השני.כשהדג מוכן, לבזוק מעט לימון, ולהגיש במרכז הסלט.לקישוט: פלפל חריף מטוגן ומקולף, וחתיכות שום צלויות ביין, וכמובן גרגירי הרימונים.מסעדת קטרון שוכנת במלון הבוטיק "קטרון" בהושעיה.

 מנה זוגית
 
חומרים:
100 גר' נענע
200 גר' פטרוזיליה
250 גר' כוסברה
250 גר' בצל ירוק
100 גר' אורוגלה
חופן קשיו
חופן צנוברים
70 גר' גרגירי רימונים
1 פיתה

אופן ההכנה:
לקצוץ הכל ולתבל:
מיץ משני לימונים גדולים
מלח, פלפל לבן לפי הטעם
2 כפות שמן זית
במקביל לטגן את הפיתה במעט שמן זית עד להזהבה, וחותכים לקוביות דקות אך גסות.
לסדר הכל בצלחת עמוקה, ולבזוק כפית וחצי רכז רימונים.

אופן הכנת הדג:
לצרוב 200 גר' פילה לוקוס על מחבת עם 2 כפות חמאה בצד של עור הדג, עד השחמה – קריספי.
להוסיף מלח, פלפל ומעט שמן זית, ולהפוך על צידו השני.
כשהדג מוכן, לבזוק מעט לימון, ולהגיש במרכז הסלט.

לקישוט:
פלפל חריף מטוגן ומקולף, וחתיכות שום צלויות ביין, וכמובן גרגירי הרימונים.

מסעדת קטרון שוכנת במלון הבוטיק "קטרון" בהושעיה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר