מנה זוגית
חומרים:
100 גר' נענע
200 גר' פטרוזיליה
250 גר' כוסברה
250 גר' בצל ירוק
100 גר' אורוגלה
חופן קשיו
חופן צנוברים
70 גר' גרגירי רימונים
1 פיתה
אופן ההכנה:
לקצוץ הכל ולתבל:
מיץ משני לימונים גדולים
מלח, פלפל לבן לפי הטעם
2 כפות שמן זית
במקביל לטגן את הפיתה במעט שמן זית עד להזהבה, וחותכים לקוביות דקות אך גסות.
לסדר הכל בצלחת עמוקה, ולבזוק כפית וחצי רכז רימונים.
אופן הכנת הדג:
לצרוב 200 גר' פילה לוקוס על מחבת עם 2 כפות חמאה בצד של עור הדג, עד השחמה – קריספי.
להוסיף מלח, פלפל ומעט שמן זית, ולהפוך על צידו השני.
כשהדג מוכן, לבזוק מעט לימון, ולהגיש במרכז הסלט.
לקישוט:
פלפל חריף מטוגן ומקולף, וחתיכות שום צלויות ביין, וכמובן גרגירי הרימונים.
מסעדת קטרון שוכנת במלון הבוטיק "קטרון" בהושעיה.