קוקטיילים לראש השנה

תפוח הפתעה30 מ"ל סמבוקה60 מ"ל סיידר20 מ"ל באד אפל15 מ"ל מיץ לימוןקוביות תפוח עץ ירוק0.5 כפית סוכרקרחהכנה:מועכים קלות בכוס הייבול קוביות תפוח עם חצי כפית סוכר.מוסיפים את שאר המרכיבים על קרח, מערבבים ומגישים.איילנד פול מון40 מ"ל ברנייגר10 קוביות מנגו6 עלי נענע2 כפות מחית אננסקרח כתושסודה עד הסוףהכנה: בכוס הייבול מועכים היטב קוביות מנגו בשל+ עלי נענע.מוסיפים 2 כפות מחית אננס טריה ומעליהן קרח כתוש,את הברנייגר וסיומת של סודה עד לסוף הכוס.דבש ורוד20 מ"ל וודקה30 מ"ל ברנייגר20 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל מיץ רימוניםהכנה: לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולהעביר לכוס מרטיני מקוררת.פינוק מרענן20 מ"ל וודקה 30 מ"ל ברנייגר15מ"ל מונין אלדרברינענע קצוצההכנה: לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.טוקסיק סיידר20 מ"ל וודקה30 מ"ל באד אפל6 מ"ל עלי נענע50 מ"ל סיידרהכנה: לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס אולדפאשן .אפל ספייס20 מ"ל וודקה40 מ"ל באד אפל15 מ"ל מונין ספייס30 מ"ל סיידרלקישוט: מקל קינמון , צ'ילי אדום ועיגול תפוחתרופות סבתא40 מ"ל ברנייגר30 מ"ל מיץ לימון טרי20 מ"ל לימונדה10 מ"ל מיץ רימון7 עלי לואיזהקרח כתושהכנה: מועכים את הלואיזה עם פלח לימון טרי בכוס אולדפאשן.מוסיפים קרח כתוש ואת כל שאר המרכיבים.משקשקים בשייקר לכוס אולפאשןלקישוט: גרגרי רימונים וגרידת לימוןקוורבו דבש40 מ"ל קוורבו בלק מדליין30 מ"ל ברנייגרפרוסות גינגר+כפית סוכרנענע20 מ"ל מיץ לימון קרחהכנה: מועכים את הגינגר עם תוספת כפית סוכר בשייקר.מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.משקשקים לכוס אולדפאשן  עם עלי נענע בתוכה.

תפוח הפתעה
30 מ"ל סמבוקה
60 מ"ל סיידר
20 מ"ל באד אפל
15 מ"ל מיץ לימון
קוביות תפוח עץ ירוק
0.5 כפית סוכר
קרח
הכנה:
מועכים קלות בכוס הייבול קוביות תפוח עם חצי כפית סוכר.
מוסיפים את שאר המרכיבים על קרח, מערבבים ומגישים.

איילנד פול מון
40 מ"ל ברנייגר
10 קוביות מנגו
6 עלי נענע
2 כפות מחית אננס
קרח כתוש
סודה עד הסוף
הכנה:
בכוס הייבול מועכים היטב קוביות מנגו בשל+ עלי נענע.
מוסיפים 2 כפות מחית אננס טריה ומעליהן קרח כתוש,
את הברנייגר וסיומת של סודה עד לסוף הכוס.

דבש ורוד
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל ברנייגר
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ רימונים
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולהעביר לכוס מרטיני מקוררת.

פינוק מרענן
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל ברנייגר
15מ"ל מונין אלדרברי
נענע קצוצה
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס מרטיני מקוררת.

טוקסיק סיידר
20 מ"ל וודקה
30 מ"ל באד אפל
6 מ"ל עלי נענע
50 מ"ל סיידר
הכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולמזוג לכוס אולדפאשן .

אפל ספייס
20 מ"ל וודקה
40 מ"ל באד אפל
15 מ"ל מונין ספייס
30 מ"ל סיידר
לקישוט: מקל קינמון , צ'ילי אדום ועיגול תפוח

תרופות סבתא
40 מ"ל ברנייגר
30 מ"ל מיץ לימון טרי
20 מ"ל לימונדה
10 מ"ל מיץ רימון
7 עלי לואיזה
קרח כתוש
הכנה:
מועכים את הלואיזה עם פלח לימון טרי בכוס אולדפאשן.
מוסיפים קרח כתוש ואת כל שאר המרכיבים.
משקשקים בשייקר לכוס אולפאשן
לקישוט: גרגרי רימונים וגרידת לימון

קוורבו דבש
40 מ"ל קוורבו בלק מדליין
30 מ"ל ברנייגר
פרוסות גינגר+כפית סוכר
נענע
20 מ"ל מיץ לימון
קרח
הכנה:
מועכים את הגינגר עם תוספת כפית סוכר בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
משקשקים לכוס אולדפאשן  עם עלי נענע בתוכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר