חומרים:
חצי ליטר שמנת 42 אחוז
CC250 מים
CC250 חלב
שלוש כפיות מי ורדים
180 גר' סוכר לבן
80 גר' קורנפלור עם חצי כוס מים
אופן ההכנה:
לערבב את השמנת, המים,החלב, מי ורדים והסוכר בסיר על אש נמוכה עד רתיחה, שלא יגלוש.
מערבבים את הקורנפלור + חצי כוס מים.
טורפים היטב.
מוסיפים את כל החומרים לסיר.
מחזירים לאש. טורפים היטב.
מורידים מהאש.
ממלאים לתוך כוסות קטנות.
מכניסים למקרר למשך 4 שעות.
רוטב גרנדין למלבי:
3 כפות גרנדי ן- ליקר רימונים
כוס מים
כף סוכר
כפית מי ורדים
מצמצמים בסיר לחצי את המרכיבים עד להסמכה ולקבלת סירופ.
הגשה:
להוציא מהמקרר.
מפזרים רוטב אדום, בוטנים קצוצים או פיסטוקים קצוצים, קשיו אם אוהבים, וקוקוס טחון.