חומרים:
1 ביצה
1/2 כוס סוכר חום
300 גרם שקדים פרוסים
100 גרם שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים הכל יחד.
יוצקים לעוגיות על תבנית משומנת.
אופים 13-15 דקות בחום של 180 מעלות.
מצננים על רשת.
כתרי, רח' יהושע חנקין 1 , א.ת. עפולה, טל. 04-6491234
חומרים:
1 ביצה
1/2 כוס סוכר חום
300 גרם שקדים פרוסים
100 גרם שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים הכל יחד.
יוצקים לעוגיות על תבנית משומנת.
אופים 13-15 דקות בחום של 180 מעלות.
מצננים על רשת.
כתרי, רח' יהושע חנקין 1 , א.ת. עפולה, טל. 04-6491234