מצרכים:
500 גרם דג טחון ללא עצמות
500 גרם עוף טחון
1 שן שום כתושה
1 חבילה כוסברה קצוצה
1 כף ג'ינג'ר טחון
1 כפית פלפל חריף קצוץ
1 בצל חתוך לרבעים
3 עגבניות חתוכות לרבעים
2 שיני שום שלמות
2 פחיות חלב קוקס
2.5 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)
2 ביצים
מלח/פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה עוף טחון, דג טחון, שום כתוש, כוסברה וביצים.
מוסיפים לתערובת את הג'ינג'ר והפלפל החריף (אפשר להוריד קצת – לפי הטעם). בסיר, מביאים לרתיחה ציר עוף, חלב קוקוס, בצל, עגבניות ושום שלם.
מבשלים חמש דקות נוספות.
מתערובת הדגים והעוף יוצרים כדורים אחידים ומניחים ברוטב שבסיר.
מבשלים כ-20 דקות,
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
לפרטים נוספים: www.hashef.co.il
צילום: לימור גנות