כרעי עוף במלית תפוחים וערמונים

חומרים:4 כרעי עוף מרוקנים מעצמות3 תפוחי גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנותחבילה של ערמונים בוואקוםעלים מ-6 ענפי טימין3 שיני שום קצוצות1 כף דבשקורט קינמון30 מיל' שמן זית1 כף סוכר חוםפלפל שחור גרוסקורט מלח1 ביצהלמריחה על העוף: קורט מלח, 30 מיל' שמן זית, כף דבש, פלפל שחור גרוס, עלים מ- 3 ענפי טימין.אופן ההכנה:במחבת נחמם מעט את שמן הזית ונוסיף את התפוחים. נקפיץ למשך כחמש דקות עד להתרככות חלקית של התפוחים.נוסיף את הקינמון והסוכר ונקפיץ עוד חצי דקה.נסיר מהאש, נעביר לקערה ונקרר.לקערה נוסיף את כל שאר החומרים מלבד העוף והחומרים למריחה ונערבב היטב.נמלא היטב את הכרעיים ונניח בתבנית עם נייר אפייה.נערבב את כל החומרים למריחה ונבריש את העוף.נכסה עם נייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך שעה ורבע.חמש דקות לפני הסוף נוריד את נייר הכסף להשחמה.ניתן להגיש עם עגבניות שרי צלויות ואורז מתובל בחצילים מטוגנים וכוסברה."מכללת השף" המונה חמישה סניפים ברחבי הארץ, מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה) – המאפשרים לבוגרי המכללה להשתלב בקלות בענף המקומי. סניפים: תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774. ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, טל': 1-700-500-034. באר-שבע – מלון "גולדן טוליפ",  טל': 1-700-700-572. חיפה – שד' ההסתדרות, טל': 1-700-500-764, נתניה – מקדונלד 5, 1700-700-690

חומרים:
4 כרעי עוף מרוקנים מעצמות
3 תפוחי גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
חבילה של ערמונים בוואקום
עלים מ-6 ענפי טימין
3 שיני שום קצוצות
1 כף דבש
קורט קינמון
30 מיל' שמן זית
1 כף סוכר חום
פלפל שחור גרוס
קורט מלח
1 ביצה
למריחה על העוף: קורט מלח, 30 מיל' שמן זית, כף דבש, פלפל שחור גרוס, עלים מ- 3 ענפי טימין.

אופן ההכנה:
במחבת נחמם מעט את שמן הזית ונוסיף את התפוחים.
נקפיץ למשך כחמש דקות עד להתרככות חלקית של התפוחים.
נוסיף את הקינמון והסוכר ונקפיץ עוד חצי דקה.
נסיר מהאש, נעביר לקערה ונקרר.
לקערה נוסיף את כל שאר החומרים מלבד העוף והחומרים למריחה ונערבב היטב.
נמלא היטב את הכרעיים ונניח בתבנית עם נייר אפייה.
נערבב את כל החומרים למריחה ונבריש את העוף.
נכסה עם נייר כסף ונכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך שעה ורבע.
חמש דקות לפני הסוף נוריד את נייר הכסף להשחמה.
ניתן להגיש עם עגבניות שרי צלויות ואורז מתובל בחצילים מטוגנים וכוסברה.

"מכללת השף" המונה חמישה סניפים ברחבי הארץ, מכשירה ונותנת מענה מקצועי בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה) – המאפשרים לבוגרי המכללה להשתלב בקלות בענף המקומי. סניפים: תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774. ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, טל': 1-700-500-034. באר-שבע – מלון "גולדן טוליפ",  טל': 1-700-700-572. חיפה – שד' ההסתדרות, טל': 1-700-500-764, נתניה – מקדונלד 5, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר