פאי תפוחים בדבש

חומרים לבצק:180 גר (אחת ושליש כוסות) קמח 120 גר' (חבילה וחמישית) חמאה 2 כפות מים קרים 2 כפות אבקת סוכר קורט מלח כמה טיפות מיץ לימון אופן ההכנה:לשים את כל חומרי הבצק בפוד פרוססור.לעבד עד שנוצר כדור בצק.לעטוף בניילון נצמד ולקרר במקרר כשעתיים.לרדד בצק לפאי בתבנית בקוטר 26, להכניס למקפיא לחצי שעה. לכסות בנייר אלומיניוםלאפות אפייה מקדימה של כ- 15 דקות בחום של 175 מעלות.הכנת המילוי:1.5 ק"ג (5-7 תפוחים) תפוחי עץ סמיט מקולפים ופרוסים.לבשל את התפוחים בסיר בתוספת שליש כוס דבש, כוס מים, מיץ מלימון אחד ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים .לשים את התפוחים המבושלים על הבצק.לפרוס 3 תפוחים לפרוסות דקות ולסדר על התפוחים.לבזוק על התפוחים מעט סוכר.לאפות בחום C 175° כ- 35 דקות.צילום: אביעד הרמן

חומרים לבצק:
180 גר (אחת ושליש כוסות) קמח
120 גר' (חבילה וחמישית) חמאה
2 כפות מים קרים
2 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק בפוד פרוססור.
לעבד עד שנוצר כדור בצק.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר במקרר כשעתיים.

לרדד בצק לפאי בתבנית בקוטר 26, להכניס למקפיא לחצי שעה.
לכסות בנייר אלומיניום
לאפות אפייה מקדימה של כ- 15 דקות בחום של 175 מעלות.

הכנת המילוי:
1.5 ק"ג (5-7 תפוחים) תפוחי עץ סמיט מקולפים ופרוסים.
לבשל את התפוחים בסיר בתוספת שליש כוס דבש, כוס מים, מיץ מלימון אחד ומקל וניל עד שהתפוחים מתרככים .

לשים את התפוחים המבושלים על הבצק.
לפרוס 3 תפוחים לפרוסות דקות ולסדר על התפוחים.
לבזוק על התפוחים מעט סוכר.
לאפות בחום C 175° כ- 35 דקות.

צילום: אביעד הרמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר