פילה פלמידה במילוי בורגול ובעשבי תיבול על במיה ועגבניות שרי תמר לחות וזיתים סוריים

חומרים:500 גרם ביבי פלמידה מפולט – 2 פילטים של 200 גרם כל אחד לאדם1/2 כוס עגבניות מיובשות300 גר של במיה בלאדי10 יח עגבניות תמרצרור פיטרוזליהצרור כוסברהצרור בצל ירוקכף זיתים סורייםכף עלי אורגנושוט יין לבן יבש1 שום כתוש200 גר' בורגול מושרה במים2 פרוסות צ'ילי ירוק1/4 כוס שמן זיתמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל שחור. מחממים במחבת טפלון 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית. ממלאים את הדג בעישבי תיבול ובורגול ומניחים את הדג בזהירות. עכשיו נצרוב את המרכיבים במשך דקה (מהצד של העור), נהפוך ונטגן כחצי דקה על הצד השני. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצלחת נפרדת.במחבת בה טיגנו את הדגים נקפיץ את העגבניות עם הבמיה זיתים, שום וצ'ילי. נמזוג את היין הלבן ונדליק עם מצית או גפרור ("פלמבה").נוסיף אורגנו, מלח ופלפל.טיפ הגשה: מניחים על צלחת אישית את הזיתים והרוטב והבמיה ומעליהם את נתח הדג. מזליפים מעט שמן זית על הדג והצלחת.

חומרים:
500 גרם ביבי פלמידה מפולט – 2 פילטים של 200 גרם כל אחד לאדם
1/2 כוס עגבניות מיובשות
300 גר של במיה בלאדי
10 יח עגבניות תמר
צרור פיטרוזליה
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
כף זיתים סוריים
כף עלי אורגנו
שוט יין לבן יבש
1 שום כתוש
200 גר' בורגול מושרה במים
2 פרוסות צ'ילי ירוק
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל שחור.
מחממים במחבת טפלון 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית.
ממלאים את הדג בעישבי תיבול ובורגול ומניחים את הדג בזהירות.
עכשיו נצרוב את המרכיבים במשך דקה (מהצד של העור), נהפוך ונטגן כחצי דקה על הצד השני.
מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצלחת נפרדת.
במחבת בה טיגנו את הדגים נקפיץ את העגבניות עם הבמיה זיתים, שום וצ'ילי.
נמזוג את היין הלבן ונדליק עם מצית או גפרור ("פלמבה").
נוסיף אורגנו, מלח ופלפל.

טיפ הגשה:
מניחים על צלחת אישית את הזיתים והרוטב והבמיה ומעליהם את נתח הדג. מזליפים מעט שמן זית על הדג והצלחת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר