חומרים:
4 יח' פילה לברק נקי מעצמות
1 כוס גרגירי חומוס מבושל
רבע כוס שמן זית
1 כוס עגבניות שרי
מלח פלפל
חופן כוסברה
2 שיני שום פרוס
פלפל אדום שלם יבש
חצי כוס מים
רבע כף פפריקה
אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן זית ומטגנים מעט את השום.
מוסיפים את החומוס ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות שרי.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חצי כוס מים.
מניחים מעל החומוס את הלברק.
מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים מעל את הפפריקה ומניחים בין הדגים את הפלפל היבש.
מביאים לרתיחה.
מפזרים את הכוסברה מעל ומכסים.
לבשל על להבה נמוכה במשך 15 דקות.