פילה ממולא בערמונים ותפוח עץ בזיגוג דבש ורימונים

מצרכים:1 פילה פתוח לאורך1 תפוח עץ (או אגס) חתוך לקוביות 2*2 או לפרוסות דקות1 צנצנת ערמונים שלמיםקורט תימין2 כפות סוכר חום1/2 כוס פורט רימונים3 כפות דבשאופן ההכנה:המילוי:לערבב את תפוח העץ, הערמונים, הסוכר החום, כף דבש אחת והתימין.הבשר: לפתוח כיס לאורך הפילה, למלא במילוי ולקשור (אפשר לבקש מהקצב).להשרות בפורט רימונים + 2 כפות דבש ל-5 שעות.לחמם תנור ל-250 מעלות.להכניס את הנתח לתנור למשך 20 דקות,להוריד לחום נמוך של 160 מעלות למשך 15 דקות.להוציא ולתת לנתח לנוח בחוץ 15 דקות לפני ההגשה.בזמן המנוחה לצמצם את רוטב ההשריה, לתבל במלח ופלפל ולמרוח על הפילה.הבשרים של זלמןשדרות ירושלים 20 – יפו, תל אביבטל. 03-6819325 פקס: 03-5184328ב' – ה': 08:30 – 19:00 ו': 08.30 – 16.00

מצרכים:
1 פילה פתוח לאורך
1 תפוח עץ (או אגס) חתוך לקוביות 2*2 או לפרוסות דקות
1 צנצנת ערמונים שלמים
קורט תימין
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס פורט רימונים
3 כפות דבש

אופן ההכנה:
המילוי:
לערבב את תפוח העץ, הערמונים, הסוכר החום, כף דבש אחת והתימין.
הבשר:
לפתוח כיס לאורך הפילה, למלא במילוי ולקשור (אפשר לבקש מהקצב).
להשרות בפורט רימונים + 2 כפות דבש ל-5 שעות.
לחמם תנור ל-250 מעלות.
להכניס את הנתח לתנור למשך 20 דקות,
להוריד לחום נמוך של 160 מעלות למשך 15 דקות.
להוציא ולתת לנתח לנוח בחוץ 15 דקות לפני ההגשה.
בזמן המנוחה לצמצם את רוטב ההשריה, לתבל במלח ופלפל ולמרוח על הפילה.

הבשרים של זלמן
שדרות ירושלים 20 – יפו, תל אביב
טל. 03-6819325 פקס: 03-5184328
ב' – ה': 08:30 – 19:00 ו': 08.30 – 16.00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר