חומרים:
2 פילה אדמונית ניר דוד
לפירה:
3 תפוחי אדמה מבושלים עם מעט מלח גס
סלק מבושל
ענפי תימין
חצי כוס זיתים מגולענים
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
חצי כפית כמון
4 כפות מיץ לימון טרי
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים
5 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות נענע קצוצה
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
לימון פרוס לקוביות קטנות
חצי פלפל חריף
אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה עם הסלק עד לריכוך.
טוחנים אותם בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה ללא גושים.
מוסיפים את הזיתים ומעט שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים.
את הפילה מכינים על מחבת עם מעט שמן זית.
את החומרים לרוטב מערבבים יחד.
אופן ההגשה:
על הצלחת מניחים את הפירה האדום.
מעליו את פילה הדג עם רוטב הסלסה.
מקשטים בעלי תימין ולימון.