חומרים:
לדג:
4 נתחי פילה אדמונית ניר דוד
חצי כוס שמן זית
מיץ לימון משלושה לימונים
כפית שום כתוש
קורט כורכום
קורט פלפל לבן
קורט מלח
למצע התפוחים:
4 תפוחי גרנד
4 כפות סוכר
קמצוץ הל
מיץ לימון משלושה לימונים
חצי כפית ג'ינג'ר טרי
לרוטב:
חצי כוס ליקר גרנדין
2 כפות סוכר
רימון
כף קורנפלור
כוס מים
אופן ההכנה:
את הדג משרים במיץ לימון במשך 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל, כורכום ושום.
במחבת עם מעט שמן זית צורבים את הדג משני צדיו כ-5 דקות.
קוצצים את התפוחים המקולפים לפלחים.
מחממים סוכר על גבי מחבת עד שמתקבל צבע זהוב.
מניחים את פלחי התפוחים עם הג'ינג'ר ומיץ לימון, עד שהתפוחים מזהיבים במשך 3 דקות, עד לריכוך חלקי.
לרוטב:
מרתיחים בסיר מים, סוכר וליקר גרנדין.
מפוררים מראש רימונים, כאשר חצי מכמות הגרעינים תשמש לקישוט המנה, וחצי מוסיפים לסיר,
מבשלים 5 דקות בחום נמוך ומסמיכים עם מים וקורנפלור.
אופן ההגשה:
מניחים את התפוחים על הצלחת.
עליהם מניחים את הדג.
בצדדים מקשטים עם גרגירי הרימונים.