פילה אדמונית על מצע תפוחים מקורמלים ברוטב רימונים

חומרים: לדג: 4 נתחי פילה אדמונית ניר דודחצי כוס שמן זיתמיץ לימון משלושה לימוניםכפית שום כתושקורט כורכוםקורט פלפל לבןקורט מלחלמצע התפוחים: 4 תפוחי גרנד4 כפות סוכרקמצוץ הלמיץ לימון משלושה לימוניםחצי כפית ג'ינג'ר טרילרוטב: חצי כוס ליקר גרנדין2 כפות סוכררימוןכף קורנפלורכוס מיםאופן ההכנה: את הדג משרים במיץ לימון במשך 10 דקות.מוסיפים מלח, פלפל, כורכום ושום.במחבת עם מעט שמן זית צורבים את הדג משני צדיו כ-5 דקות.קוצצים את התפוחים המקולפים לפלחים.מחממים סוכר על גבי מחבת עד שמתקבל צבע זהוב.מניחים את פלחי התפוחים עם הג'ינג'ר ומיץ לימון, עד שהתפוחים מזהיבים במשך 3 דקות, עד לריכוך חלקי.לרוטב:מרתיחים בסיר מים, סוכר וליקר גרנדין. מפוררים מראש רימונים, כאשר חצי מכמות הגרעינים תשמש לקישוט המנה, וחצי מוסיפים לסיר, מבשלים 5 דקות בחום נמוך ומסמיכים עם מים וקורנפלור. אופן ההגשה: מניחים את התפוחים על הצלחת.עליהם מניחים את הדג.בצדדים מקשטים עם גרגירי הרימונים. 

חומרים:
לדג:
4 נתחי פילה אדמונית ניר דוד
חצי כוס שמן זית
מיץ לימון משלושה לימונים
כפית שום כתוש
קורט כורכום
קורט פלפל לבן
קורט מלח

למצע התפוחים:
4 תפוחי גרנד
4 כפות סוכר
קמצוץ הל
מיץ לימון משלושה לימונים
חצי כפית ג'ינג'ר טרי

לרוטב:
חצי כוס ליקר גרנדין
2 כפות סוכר
רימון
כף קורנפלור
כוס מים

אופן ההכנה:
את הדג משרים במיץ לימון במשך 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל, כורכום ושום.
במחבת עם מעט שמן זית צורבים את הדג משני צדיו כ-5 דקות.
קוצצים את התפוחים המקולפים לפלחים.
מחממים סוכר על גבי מחבת עד שמתקבל צבע זהוב.
מניחים את פלחי התפוחים עם הג'ינג'ר ומיץ לימון, עד שהתפוחים מזהיבים במשך 3 דקות, עד לריכוך חלקי.

לרוטב:
מרתיחים בסיר מים, סוכר וליקר גרנדין.
מפוררים מראש רימונים, כאשר חצי מכמות הגרעינים תשמש לקישוט המנה, וחצי מוסיפים לסיר,
מבשלים 5 דקות בחום נמוך ומסמיכים עם מים וקורנפלור.

אופן ההגשה:
מניחים את התפוחים על הצלחת.
עליהם מניחים את הדג.
בצדדים מקשטים עם גרגירי הרימונים. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר