עוגת תמרים ותאנים

חומרים ל- 2 תבניות של 600-550 גר':200 גר' חמאה 200 גר' סוכר אופן ההכנה:לערבב במיקסר עם גיטרה במשך 5 דק' עד שהמסה תפוחה. להוסיף 4 ביצים בהדרגה.להוסיף 3 כפות רום (לא תמצית, אלא משקה). המשך חומרים:גרידת לימון + מיץ 300 גר' קמח125 גר' תמרים יבשים חתוכים לרצועות קטנות 125 גר' תאנים יבשים חתוכים המשך ההכנה:לערבב את כל החומרים היבשים להוסיף לחלק א' ולערבב הכל עד איחוד אפייה ב- 160 מעלות למשך 45 דק'צילום: דניאל לילה 

חומרים ל- 2 תבניות של 600-550 גר':
200 גר' חמאה
200 גר' סוכר

אופן ההכנה:
לערבב במיקסר עם גיטרה במשך 5 דק' עד שהמסה תפוחה.
להוסיף 4 ביצים בהדרגה.
להוסיף 3 כפות רום (לא תמצית, אלא משקה).

המשך חומרים:
גרידת לימון + מיץ
300 גר' קמח
125 גר' תמרים יבשים חתוכים לרצועות קטנות
125 גר' תאנים יבשים חתוכים

המשך ההכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים
להוסיף לחלק א' ולערבב הכל עד איחוד
אפייה ב- 160 מעלות למשך 45 דק'

צילום: דניאל לילה 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר