אווז בטריו דלעות גינה ורוטב פטל שחור ויין פורט

מצרכים: לאווז:4 שוקי אווז עצם גלויה וגידים (לבקש מהקצב)4 חזות אווז 1 ליטר שומן אווז 2 ענפי רוזמרין 2 ענפי טימין1 בצל חתוך לרבעים4 שיני שוםמלח גס פלפל שחור גרוסהדלעת:6 חתיכות דלעת מלון 6 חתיכות דלעת מנומרת 6 חתיכות דלעת בקבוקשמן זית ענפי תימין רוזמרין מלח גס פלפל שחוראופן ההכנה:השוקיים:לסדר בתבנית את השוקיים.לתבל במלח גס ופלפל גרוס. לסדר את הבצל, השום, הטימין, הרוזמרין, ולהוסיף את שומן האווז.לעטוף בנייר אלומיניום.לצלות בחום 150 מעלות שעה וחצי.החזה:לפני הרכבת המנה צולים במחבת את החזות – קודם מהצד של העור עד שהעור קריספי. הופכים וצולים למחצה. הדלעות:מושחים שמן זית בתבנית.מפזרים מלח ופלפל גרוס ומסדרים את הדלעות. מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס, טימין ורוזמרין. צולים ב- 220 מעלות במשך 20 דקות. הרוטב:בסיר שמים את הפטל, הסוכר והיין, ומצמצמים לחצי מכמות הנוזל. מוסיפים את ציר הבשר ומצמצמים בשנית.מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון. אופן ההגשה:מסדרים בצלחת את הדלעות עם רוטב, מעליהם חזה שוק ושוב רוטב, ומגישים. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים:
לאווז:
4 שוקי אווז עצם גלויה וגידים (לבקש מהקצב)
4 חזות אווז
1 ליטר שומן אווז
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין
1 בצל חתוך לרבעים
4 שיני שום
מלח גס פלפל שחור גרוס

הדלעת:
6 חתיכות דלעת מלון
6 חתיכות דלעת מנומרת
6 חתיכות דלעת בקבוק
שמן זית ענפי תימין רוזמרין מלח גס פלפל שחור

אופן ההכנה:
השוקיים:
לסדר בתבנית את השוקיים.
לתבל במלח גס ופלפל גרוס.
לסדר את הבצל, השום, הטימין, הרוזמרין, ולהוסיף את שומן האווז.
לעטוף בנייר אלומיניום.
לצלות בחום 150 מעלות שעה וחצי.

החזה:
לפני הרכבת המנה צולים במחבת את החזות – קודם מהצד של העור עד שהעור קריספי.
הופכים וצולים למחצה.

הדלעות:
מושחים שמן זית בתבנית.
מפזרים מלח ופלפל גרוס ומסדרים את הדלעות.
מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח גס ופלפל גרוס, טימין ורוזמרין.
צולים ב- 220 מעלות במשך 20 דקות.

הרוטב:
בסיר שמים את הפטל, הסוכר והיין, ומצמצמים לחצי מכמות הנוזל.
מוסיפים את ציר הבשר ומצמצמים בשנית.
מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.

אופן ההגשה:
מסדרים בצלחת את הדלעות עם רוטב, מעליהם חזה שוק ושוב רוטב, ומגישים.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר