פולנטה קרנבל – פולנטה לוביה בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

חומרים:1 כוס קמח תירס דק1 חלב קוקוס (קופסה)10 רצועות לוביה10 עגבניות שרי צלויות5 בצלי שאלוט מבושליםחופן פטרוזיליהמלח פלפל לבןאופן ההכנה:מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.מוסיפים בהדרגה את קמח התירס לחלב הקוקוס, עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות. מתבלים במלח ופלפל. מגישים חם.לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית

חומרים:
1 כוס קמח תירס דק
1 חלב קוקוס (קופסה)
10 רצועות לוביה
10 עגבניות שרי צלויות
5 בצלי שאלוט מבושלים
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל לבן

אופן ההכנה:
מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.
מוסיפים בהדרגה את קמח התירס לחלב הקוקוס, עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.
מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות.
מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם.

לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר