קרפלך מוקפצים באננס וירקות ברוטב חריף מתוק

חומרים: 2 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות 1 בצל פלוח1 פלפל אדום חתוך לרצועות 1פלפל צהוב חתוך לרצועות 10 כפות צילי מתוק 3 כפות סויה 3/4 כוס קוביות אננס (מומלץ טרי) 5 כפות שמן 1 חבילה קרפלך בשר מבית חמים וטעים אופן ההכנה: יש לבשל את הקרפלך בשר: הרתיחו סיר מים גדול עם כף מלח. כאשר המים מגיעים לרתיחה מלאה, הכניסו את הקרפלך בהדרגה (הקפידו כי האש תהיה גדולה ויציבה).המתינו מספר דקות (2-3 דקות) ולהוציא לתוך קערת מים. אם רוצים להגיש את הקרפלך בעוד זמן מה, יש לטפטף על הקרפלך 3-4 כפות שמן.לפני ההגשה והחימום, יש לשטוף את הקרפלך תחת מים זורמים.במקביל יש לחמם בווק את השמן באש גדולה ויציבה . הוספו את הירקות לדקה או שתיים, ולאחר מכן את הקרפלך המוכנים.טגנו יחדיו עד השחמת הקרפלך.הוסיפו את האננס למספר דקות, ולאחר מכן את הצ'ילי המתוק והסויה.מומלץ להגיש חם.חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

חומרים:
2 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות
1 בצל פלוח
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1פלפל צהוב חתוך לרצועות
10 כפות צילי מתוק
3 כפות סויה
3/4 כוס קוביות אננס (מומלץ טרי)
5 כפות שמן
1 חבילה קרפלך בשר מבית חמים וטעים

אופן ההכנה:
יש לבשל את הקרפלך בשר:
הרתיחו סיר מים גדול עם כף מלח.
כאשר המים מגיעים לרתיחה מלאה, הכניסו את הקרפלך בהדרגה (הקפידו כי האש תהיה גדולה ויציבה).
המתינו מספר דקות (2-3 דקות) ולהוציא לתוך קערת מים.
אם רוצים להגיש את הקרפלך בעוד זמן מה, יש לטפטף על הקרפלך 3-4 כפות שמן.
לפני ההגשה והחימום, יש לשטוף את הקרפלך תחת מים זורמים.
במקביל יש לחמם בווק את השמן באש גדולה ויציבה .
הוספו את הירקות לדקה או שתיים, ולאחר מכן את הקרפלך המוכנים.
טגנו יחדיו עד השחמת הקרפלך.
הוסיפו את האננס למספר דקות, ולאחר מכן את הצ'ילי המתוק והסויה.
מומלץ להגיש חם.

חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר