תפוחונים ממולאים בפיצוחים, רוטב יין אדום ודבש

מצרכים:6 תפוחי גרנד סמיט בקבוק יין אדום יבש 1 כף שטוחה קינמון סוכר חום למילוי:1 כוס תפוח טרי מגורד1 כוס תערובת פיצוחים לאורז של חוות דרך התבלינים.אופן ההכנה:לרוקן את התפוחים מליבתם ולבשל ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. להוציא את התפוחים ולקרר מעט.למלא את התפוחונים בתערובת ולאפות בתנור עם הרוטב והיין מהבישול במשך 1/4 שעה. להוציא מהתנור ולהזליף דבש טהור.

מצרכים:
6 תפוחי גרנד סמיט
בקבוק יין אדום יבש
1 כף שטוחה קינמון
סוכר חום

למילוי:
1 כוס תפוח טרי מגורד
1 כוס תערובת פיצוחים לאורז של חוות דרך התבלינים.

אופן ההכנה:
לרוקן את התפוחים מליבתם ולבשל ביין אדום, קינמון וסוכר חום עד לריכוך קל. להוציא את התפוחים ולקרר מעט.
למלא את התפוחונים בתערובת ולאפות בתנור עם הרוטב והיין מהבישול במשך 1/4 שעה.
להוציא מהתנור ולהזליף דבש טהור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר