ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - ראש השנה
מתכונים לחנוכה
מתכונים - ראש השנה

שערות קדאיף עם פירות יער, קצפת ואגוזים

מאת שפית גלי ברגר


חומרים ל- 8-10 אנשים:
לשערות הקדאיף:
300 גרם שערות קדאיף
חצי כוס דבש
רבע כוס מיץ לימון
100 גרם חמאה
פקק תמצית וניל
סוכר לפי הטעם

לפירות היער:
1 חבילה פטל קפוא
כרבע כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 ענפי נענע
1 כף בנפייבר (סיבים תזונתיים)

לקצפת:
500 מ"ל שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר או לפי הטעם
1 פקק תמצית וניל

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 190 מעלות.
בסיר קטן להניח את הדבש, מיץ לימון, חמאה, תמצית וניל.
להביא לרתיחה.
לטעום ולהוסיף סוכר לפי הצורך ולקרר.
להניח את שערות הקדאיף בקערת ערבוב.
לצקת את הסירופ על שערות הקדאיף ולערבב היטב.
בפיירקס לשטח את שערות הקדאיף או ליצור עיגולים בעזרת טבעת.
לאפות בתנור עד הזהבה כ-20 דקות ולקרר.
בסיר קטן להניח את הפטל, הסוכר, תמצית וניל, גרדת לימון ובנפייבר.
לבשל עד הסמכה.
להקציף את הקצפת עם הסוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
לצקת את הקצפת על שערות הקדאיף, מעל את הפטל, להניח מעל שוב שערות קדאיף, ולהגיש.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים