רביולי – בצק
חומרים:
12 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים הכול לבצק אחיד.
מקררים כשעה.
חומרים למילוי:
2 חצילים קלויים – אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ- 7 דקות .
חומרים לרוטב:
1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין מלח ופלפל לתיבול
אופן ההכנה:
פורסים את הסלק.
מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת .
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות .
מוציאים ומגישים.
לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית