מרכיבים:
3/4 כוס דבש
כוס תה חזק
כוס סוכר
2 ביצים
3 וחצי כוסות קמח
כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפייה
2/3 כוס שמן
קורט ציפורן
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כפית קינמון
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
מערבים בקערה את השמן, ביצים, סוכר, דבש וכל התבלינים.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, הברנדי וכוס התה שבתוכה הסודה לשתיה.
מערבלים ליצירת תערובת הומוגנית.
מחלקים לשתי תבניות מלבניות 15*30 או לתבניות שקעים.
אופים בחום בינוני.
יריד האוכל פועל בדיזנגוף סנטר מדי שבוע: חמישי, 12:00-20:00; שישי, 10:00-16:00