חומרים ל- 8 סועדים:
4 ק"ג צלעות עגל
עגבניות תמר מקולפות (ניתן להשתמש ב- 5 קופסאות של עגבניות משומרות)
3 כוסות חומץ בן יין אדום
1 ק"ג סוכר חום
2.5 ליטר ציר בקר
4 כוסות קטשופ
5 כוסות רוטב סויה
1/4 בקבוק טבסקו
1/2 כוס שמן שומשום
2 כפות צ'ילי גרוס
2 כפות ג'ינג'ר כתוש
2 יח' תפוז
2 יח' למון גראס
2 יח' גמבה אדומה
אופן ההכנה:
לנקות את הצלעות משאריות שומן ולצרוב במחבת פסים על אש גבוהה לסגירה.
להניח בצד.
לשים בתוך סיר גדול את כל החומרים למעט הגמבה התפוז והלמון גראס.
לטחון היטב בבלנדר ידני
לחצות תפוז וגמבה ולהוסיף לסיר .
לחצות למון גראס ולהוסיף לסיר .
לשים את הצלעות שצרבנו בתוך הסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה .
לבשל במשך שעתיים על אש קטנה.
להגיש בליווי סלט עלים ירוק ומרענן עם שמן זית ולימון .