פסטה בווטה עם סלמון צרוב ותפוחי עץ ברוטב דבש תמרים

מצרכים:1 חבילה בווטה (ספגטי מספר 13) "ברילה" מבושלת לפי הוראות היצרן1 פלפל אדום1 בצל1 תפוח עץ גרנד סמית1 גזר200 גר' פילה סלמון עם העור חתוך לקוביות 2 על 2 ס"ממעט שמן קנולה, מעט שמן שומשוםמעט רוטב סויה, מעט רוטב צ'ילי מתוק2 כפות סילאןכפית ג'ינג'ר טרי טחון, מעט פלפל חריף2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק (החלק הירוק בלבד) לקישוטמעט שומשום שחור לקישוטאופן ההכנה: חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ.צורבים את קוביות הסלמון במחבת פסים במשך כ-2 דקות מכל צד ומניחים בצד.מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום, הפלפל חריף והג'ינג'ר.מוסיפים את קוביות הירקות שחתכנו ומקפיצים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפסטה ואת הסלמון הצרוב, מתבלים עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל חריף, סילאן.מקפיצים במשך כדקה נוספת עד לספיגת הטעמים.הצעת הגשה:מניחים את הכול בצלחת ולקישוט מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור.מזליפים מעט שמן שומשום מלמעלה.

מצרכים:
1 חבילה בווטה (ספגטי מספר 13) "ברילה" מבושלת לפי הוראות היצרן
1 פלפל אדום
1 בצל
1 תפוח עץ גרנד סמית
1 גזר
200 גר' פילה סלמון עם העור חתוך לקוביות 2 על 2 ס"מ
מעט שמן קנולה, מעט שמן שומשום
מעט רוטב סויה, מעט רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן
כפית ג'ינג'ר טרי טחון, מעט פלפל חריף
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק (החלק הירוק בלבד) לקישוט
מעט שומשום שחור לקישוט

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ.
צורבים את קוביות הסלמון במחבת פסים במשך כ-2 דקות מכל צד ומניחים בצד.
מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום, הפלפל חריף והג'ינג'ר.
מוסיפים את קוביות הירקות שחתכנו ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את הפסטה ואת הסלמון הצרוב,
מתבלים עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל חריף, סילאן.
מקפיצים במשך כדקה נוספת עד לספיגת הטעמים.

הצעת הגשה:
מניחים את הכול בצלחת ולקישוט מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור.
מזליפים מעט שמן שומשום מלמעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר