חומרים ל- 2 סועדים:
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1 כף שום כתוש
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
50 מ"ל יין פיוז'ן ריזלינג 2009
1 כפית מלח
1 כף פתיתי צ'ילי יבש
חצי פלפל ירוק חתוך לרצועות ללא הגרעינים
חצי פלפל אדום חתוך לרצועות ללא הגרעינים
1 פלפל צ'ילי ירוק ללא גרעינים, חתוך לפרוסות
1 כף רוטב אוייסטרס
1 כף רוטב סויה
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות
אופן ההכנה:
מחממים שמן, מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום – כ- 2 דקות.
מוסיפים את קוביות חזה העוף, עד שמשנות צבען לחום.
מוסיפים את יין הריזלינג פיוז'ן 2009, המלח ואת פתיתי הצ'ילי היבש.
מבשלים ביחד כ-3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את הפלפלים (3 הסוגים) ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים רוטב אוייסטרס ורוטב סויה ומבשלים עוד 2 דקות.
רגע לפני ההגשה מוסיפים רצועות בצל ירוק.
דורון יצחקי, יינן ושותף מיזם יינות פיוז'ן (Global Fusion Winery)